Houtwerk

Tuinschermen: Privacy kun je in kleine tuinen het beste creëren met een fraaie tuinafscheiding. Tuinschermen zijn daarin de meest makkelijke oplossingen. Ze zijn makkelijk te plaatsen, niet kostbaar maar ook een ideale basis om planten tegen te leiden. Ongeacht of het scherm in zijn geheel dicht of half open is, klimplanten en een houten tuinafscheiding gaan goed samen.

Pergola's: geven een dak aan een tuin. Een plafond waarlangs de mooiste klimplanten geleid kunnen worden. Van oudsher bestaat hij uit een palenconstructie verbonden door een dwarsbalk, maar steeds vaker wordt gekozen voor een dubbele constructie die in de lengte en breedte met elkaar verbonden zijn. Zo ontstaan de mooiste overdekte looppaden of terrassen waaronder het in de schaduw van een druif of blauwe regen goed toeven is.

Poorten en hekwerken: voorkomen dat kinderen onverwacht de tuin uitrennen en markeren de grenzen van het privébezit. Maar ze leveren ook een belangrijke bijdrage aan de sfeer van de tuin. Eigenlijk vertellen poorten en hekken dus iets over de bewoners. En hun gevoel voor stijl en kleur. Pure blikvangers om heel veel jaren van te genieten, al was het alleen maar omdat het hout jarenlang onderhoudsvrij is.

Terrassen en tuintimmerhout: De sfeer van een houten terras, vlonder of tuinpad. Met een herinnering aan die fantastische vakantie. Die sfeer is eenvoudig te creëren. Onbehandeld op den duur vergrijzend maar altijd perfect passend in elke tuinsfeer. Liever een kleurtje? Ook dat kan natuurlijk. Zo maak je de mooiste lounge terrassen, een simpel pad naar de berging of een prachtige vloer op dakterras of balkon.

Bloembakken: Wat is een tuin zonder decoratieve elementen. Het kan de tuin direct een hele andere sfeer geven of juist afmaken. Bloembakken staan prachtig op een terras of bij de voordeur, maar kunnen ook op andere plaatsen in uw tuin verrassend staan. Of wat dacht u van een mooi en praktische tuintafel. Al uw tuinspullen bij de hand en makkelijk om uw bloempotten te vullen. Of een mooie brug over uw vijver. Er is van alles mogelijk, zodat uw tuin in één dag een compleet ander gezicht krijgt.

Tuinkasten: Passende opbergkasten- en kisten voor al het (tuin)gereedschap, maar ook voor de barbecue en de tuinkussens. Met voor elk gebruiksdoel een fraaie oplossing.

Overkappingen: Lekker overdekt genieten in uw tuin of met de hele familie eten in uw eigen buitenkeuken. Een verrijking voor iedere tuin, te maken in elke afmeting. Wat een luxe! zie: overkappingen.